Cuma, Şubat 24

Biraz Eski Biraz Hayal.

Yaşadığı en güzel sonbahardan bir gün. Güzel diyebileceği son sonbahar. Son işte. Hava serin. Neyse ki odaları sıcak. Hatta epey sıcak. Kız duşa girmek için yataktan doğruluyor. Biraz terlemiş ama bu çok güzel. Terleri karışmış, aşk kokuyor her yanı. Suyun altına giriyor. Ilıcıktan biraz sıcak. Mutluyum mutluyum diye mırıldanıyor. Ama aynı zamanda az önce dünyanın en büyük suçlarını işlemiş gibi bir his de var içinde. Oysa ki sadece seviyor. Belki biraz da sevişmiştir. Ne var ki bunda? “Aştan başka bir şey yok bence” diyor ve omuz silkip köpüklere boğuyor kendini. Derken çocuk giriyor banyoya. Yine yüzünde o muzır ifade. Şımartılmak istiyor belli. Gidip sarılıyor kıza. Bir süre öylece kalıyorlar suyun altında.

Çocuğun üşüdüğünü gören kız bir an önce yıkanıp çıkmaları için köpüğünden arınıp başlıyor çocuğu yıkamaya. Rahat dursun diye de arada bir dürtüyor çocuğu. Saçlarını yıkıyor şefkatle sonra da vücudunu, o sadece kendine ait olan. Ayaklarına kadar sabırla ve büyük bir sevgiyle. Annesi gibi diye bir benzetme yapacaktım vazgeçtim. Onu herkesten ayrı, herkesten başka seviyor çünkü. Tamamen temizlendiğinden emin olunca, bir öpücük kondurup çirkin burnuna yolluyor çocuğu odaya. Kendisi de sıcak suyun altında biraz daha keyif yaptıktan sonra durulanıp çıkıyor duştan.

Çocuk kurulanmış, giyinmiş onu bekliyor banyonun kapısında. Elinde bornoz. Sarıp sarmalayıp alıyor kızı kucağına. Oturtuyor yatağın üzerine ve kömür saçlarını tarıyor. Yavaş yavaş. İncitmeden. Öpüyor, kokluyor ve “hadi bakalım eşek sıpası git kurut şimdi bunları” deyip bir şaplak atıyor kızın küçük poposuna.

Ehe mehe gibi salak sesler çıkarıyorlar. Belli canım epey şımarmış ve çokça mutlular. Bir şey var aralarında. Yok çok şey var aralarında. İnsanlar böyle duygulardan bu kadar uzakken. Ve açken. Günah işliyorlar resmen. Çok fazla hissediyorlar, çok fazla yaşıyorlar çünkü. Sahi nasıl bu kadar fazla? Nasıl geldiler bu noktaya. Ah bir bilseler. Deli işi işte. Akıllarını kaybetmişler. Her neyse..

Fazla derinleşti buralar. Boğulmadan gerçeğe dönelim. Kızında çocuğunda bir gün aklı başına geliyor. Sonra kız saçlarını kendi tarıyor. Çocuksa kendi başına yıkanıyor. Hep bir başlarına..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder